måndag 31 augusti 2009

Underbara höst!

Jag tillhör dem som älskar hösten. Eller rättare sagt, jag njuter i fulla drag av årstidernas växlingar. Våren till sommaren - sommaren till hösten - det är växlingarna och skiftningarna som gör det, de är ytterst påtagliga på Skogsbo.
Och nu är det höst! Sommaren har inte helt släppt taget, men nog har det slagit om. När jag kliver av vid Smedslätten på morgonen slår sensommarens tunga dofter emot mig, det är fortfarande varmt i solen men kvällarna är svala och mörka. Visst är det mysigt!

Detta innebär förstås att det är dags för en ny späckad höst på Skogsbo, med cirklar dagtid och kvällstid men också helgkurser. Här i bloggen kommer jag att försöka ge dig besökare en känsla av Skogsbo men också presentera både helt nya och erfarna cirkelledare på Hantverksgården. Först ut blir Heléne Wallin som under hösten håller två helgkurser i att sticka med två färger, och det bara om några dagar - så håll utkik.

Hoppas att du har fått ett program i brevlådan - har du inte det så kan du kontakta oss eller ladda ned det här.

Hoppas också att du har tid att njuta av sensommaren med svampplock, skördemarknader och spännande utställningar. Ett nytt samarbete med Riksteatern ger dig som har ett scenpass en generös rabatt på cirklar och kulturarrangemang, läs mer om erbjudandet och scenpasset här.